Παράκαμψη της πλοήγησης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" ΜΑΣΚΑΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ…

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι στο Βρεφονηπιακό Σταθμό «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».
Μικροί και μεγάλοι, παιδαγωγοί και παιδιά, ντύθηκαν μασκαράδες και ο σταθμός γέμισε με πριγκίπισσες, χορεύτριες, πεταλούδες, μάγισσες αλλά και ιππότες, δεινόσαυρους, Ρομπέν των δασών, ήρωες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.
Όλοι μαζί χόρεψαν και διασκέδασαν στους ρυθμούς των αποκριάτικων αλλά και παιδικών τραγουδιών.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Με αφορμή το Αποκριάτικο Πάρτι που διοργανώθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της πίτας.

Η εκδήλωση έγινε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κέντρου, όπου μέλη-παιδιά και προσωπικό είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να ξεφαντώσουν σε ξέφρενους ρυθμούς Latin.

Το προσωπικό και τα μέλη του κέντρου εύχονται σε όλους «Καλή Σαρακοστή»

Κοπή πίτας εργαζόμενων της Κοινωφελούς ΔEKA Τρικάλων

Την Παρασκευή, 07/02/2014 και ώρα 20.30, οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς ΔΕΚΑ Τρικάλων θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «ΝΙΚΟΛΑΣ», στην Αγία Κυριακή.

Καλούνται οι Aρχές της πόλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Τιμή εισόδου 10,00 ευρώ.

«MIA NΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ Κ.Δ.Α.Π. «ΦΡΟΥΡΙΟ» , ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα και ώρα 18.00, παρουσιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Αφιέρωμα από ομάδες παιδιών του Κ.Δ.Α.Π. «ΦΡΟΥΡΙΟ» της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων, με θέμα: «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΘΑΥΜΑΤΑ» στην Κεντρική Σκηνή των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Τρικκαίων στο «Μύλο των Ξωτικών».
Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Το Φρούριο», έκαναν την έναρξη της Γιορτής με το μουσικοχορευτικό δρώμενο με δημιουργική κίνηση: «΄Ερχονται Χριστούγγεννα .

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες(ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του την Δευτέρα 23-12-2013 και ώρα 10:30΄ π.μ στο χώρο του κέντρου παρουσία των Γονέων.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά χαιρετισμό από την υπεύθυνη του κέντρου Κα Ανθή Ίτσιου.

Τα παιχνίδια ζωντανεύουν στο «Ουράνιο Τόξο»

Στο μαγικό χώρο των παιχνιδιών του Αϊ-Βασίλη όταν κλείνουν τα φώτα αρχίζει το όνειρο…
Στον Παιδικό Σταθμό ‘‘Ουράνιο Τόξο’’ της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Τετάρτη 18/12/2013 στο Πρίνος.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ»

«Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι άνθρωποι γιορτάζουν»… Έτσι λοιπόν οι λιλιπούτειοι μαθητές του Παιδικού Σταθμού ‘‘Αερόστατο’’ της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων στο Βαλτινό παρουσίασαν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

«Περιμένοντας τα Χριστούγεννα»

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, η «Παραμυθούπολη» άνοιξε το σεντούκι της και με μεράκι, κέφι, αγάπη και σε πείσμα των καιρών φόρεσε τη γιορτινή φορεσιά της.
Το προσωπικό μαζί με τα παιδιά στόλισαν με λαχτάρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο, άναψαν τα λαμπιόνια και διακόσμησαν το χώρο με αγγελάκια, αστεράκια, ελατάκια και φυσικά ο Αη Βασίλης δεν έλειπε από τον στολισμό, μιας και είναι ο πιο δημοφιλής και ο πιο αγαπητός στα παιδιά.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΣΤΗ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΣΤΗ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εκδήλωση για την απονομή Πιστοποιητικών Πληροφορικής KeyCERT πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΚΑ Τρικάλων, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.
Τα Πιστοποιητικά απονεμήθηκαν σε 95 παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ», «ΣΤΑΘΜΟΣ», «ΦΡΟΥΡΙΟ», που πέτυχαν στις εξετάσεις αξιολόγησης του προγράμματος keyCERT Kid IT.
Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΔΕΚΑ Τρικάλων κος Τραγάνης Σταύρος και ο διευθυντής κος Σιακαβάρας Ιωάννης.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων πραγματοποίησε την Παρασκευή 13/09/2013 και ώρα 10:00΄π.μ τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό του. Στον Αγιασμό παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων Κος Σταύρος Τραγάνης και ο Δ/ντής της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων Κος Ιωάννης Σιακαβάρας οι οποίοι ευχήθηκαν στα Άτομα με Αναπηρίες, στους γονείς και στο προσωπικό του κέντρου να έχουν μια καλή και δημιουργική Χρονιά.